Kedves Társaság!

2010.04.21. 18:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnénk benneteket meghívni az otthonunkba,ami kicsi ugyan,de általa teljesült az egyik legszebb álmunk!És ezt szeretnénk veletek is megosztani...megünnepelni...Még nincs minden a helyén,még sok ötletünk,tervünk van..de a"kedvünk" kicsit lassítja a folyamatokat:-)Nem tudom,hogy kik szeretnének jönni...kérünk titeket,hogy majd jelezzetek visza...mert nálunk 2 pár fér el/rajtunk kívül/,ha ennél többen leszünk...amit remélünk,akkor Enciékkel megbizniszeljük,hogy ők is fogadják be a vidéki bulizni vágyó fiatalokat....A bemelegítés itt lenne természetesen... és már találtunk közel(200m)egy zenegépes helyet,ha az jó nektek...akkor foglalunk asztalt....havonta fellép a Váradi r.k./Ádi:-) /Ha fellép valaki belépős a hely,ha nem,akkor ingyenes..és nem is drága!Már csak annyi lenne a dolgunk,hogy egyeztessünk egy időpontot.Nekünk a vasárnapi meccsek miatt csak a május 29-30-as hétvége jó....de a jún-us első hétvégéjét kivéve mindegyik szabad!Puszi nektek:Jani és Meli

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f-a-sz.blog.hu/api/trackback/id/tr121940596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forester Norti 2010.04.21. 19:26:06

Szép a ház nagyon. Hát használjátok a lakást egészséggel, reméljük sok örömet okoz!
A június 2. hétvégéje lenne a pöpec, mert akkor körül van a név-szülinapom és Sinka Atinak is akkor van valamije ha jól emlékszem aztán hátha össze tudnánk jönni jó sokan. De természetesen csak az én véleményem, úgy is többség dönt.

Rityus, Ádám, Andi, Norti tuti. Nagyon remélem, hogy Miliék is jönnek, csak azt kell kitalálni, hogy hogyan jövünk 6-an 1 kocsival :)

Medilla ójónéni 2010.04.21. 20:16:43

Ha mindenkinek stimmel az időpont,várunk benneteket és Atit szeretettel!Sajnos többen nem fogunk elférni a 32nm-en:-),ezért Csupiék nem tudnak jönni...nem azért,mert nem kedveljük őket..de tényleg kicsi a hely!
Akkor mindenkit megünnepelünk Andit,Ancsát(tesóm),Ádit,Ritát,téged,engem...:-)

Forester · www.safetyarea.blog.hu 2010.04.21. 21:07:01

persze, semmi képp sem úgy gondoltam, hogy attiláék is oda hozzátok jönnek. Valahol talizunk velük.

Sanyika84 2010.04.22. 17:21:47

Hohohohoho!!!!!!!!!!!Na kíváncsian várom a bulit, bár én már nem fogyasztok alkoholt 2napja:)

Forester Norti 2010.05.09. 18:38:46

Kedves Pesti kollégák!:)(Meli, Enci, Jani, Sanyi)

A Pesti bulival kapcsolatban említenénk egy pár dolgot, de nem szeretnénk ha ebből bármilyen félreértés származna. A következő a dolog:

Megbeszéltük Ádámékkal és Miliékkel, hogy ha már felmegyünk Pestre akkor valami nagyon ütős helyre menyjünk. Nincs semmi bajunk a zenegépes hellyel csak akkor mind1 lenne ha a KV-házban lennénk (amit már nagyon utálunk és ununk) remélem ezt megértitek, mivel mi elég ritkán jutunk el Pestre igy kollektiven, Ti meg már biztos unjátok is :).
Szoval csak ennyit akartam mondani. Inkább bevállaljuk az éjszakai jártok hadát vagy a taxit csak menjünk valami nagy helyre, mondjuk KlubNeo (régi sláger-terasz, vagy Rio már úgy is meleg lesz)

Puszi, mindenki.
süti beállítások módosítása